Colofon

Matthias Hartmann Orthopädie + Sport GmbH

Bronnen
Foto's: www.shutterstock.de

Disclaimer
Bij vonnis van 12 mei 1998 besliste de rechtbank van Hamburg dat men door het plaatsen van een link medeverantwoordelijk kan zijn voor de inhoud van de gelinkte pagina. Dit kan volgens de rechtbank alleen worden voorkomen door nadrukkelijk afstand te nemen van deze inhoud. We hebben op onze pagina links naar andere pagina's op het internet geplaatst.

We willen nadrukkelijk benadrukken dat we geen invloed hebben op de vormgeving en inhoud van de gelinkte pagina's. We distantiëren ons daarom uitdrukkelijk van de inhoud van alle gelinkte pagina's op onze gehele website, inclusief alle subpagina's. Deze verklaring is van toepassing op alle links op onze website en op alle inhoud van de pagina's waarnaar links of banners leiden.

Ondanks zorgvuldige controle op de inhoud aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's zijn uitsluitend hun beheerders verantwoordelijk.

De hier gepubliceerde teksten, afbeeldingen, grafieken, broncode en layout zijn auteursrechtelijk beschermd en, tenzij anders vermeld, eigendom van Matthias Hartmann Orthopädie + Sport GmbH. Diefstal, gebruik, kopiëren of verspreiden van individuele inhoud of de gehele pagina is niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming. Mocht er toch een overeenkomstig strafbaar feit worden gevonden, dan behouden wij ons het recht voor om juridische (strafrechtelijke en/of civiele) stappen te ondernemen. Als u heeft ontdekt dat onze gegevens (tekst, afbeeldingen of grafieken) zijn gestolen, neem dan contact met ons op via: info@hartmann-os.com

Duitse auteursrechtwet
De publicaties op deze pagina vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor duplicatie, verwerking en elke vorm van exploitatie buiten het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van Matthias Hartmann Orthopädie + Sport GmbH vereist. Copyright (c) 2020 by Matthias Hartmann Orthopädie + Sport GmbH. Alle rechten voorbehouden.