Secosol®
Het gecertificeerde inlegzolenprogramma voor veiligheidsschoenen

Het Secosol® concept.

De Secosol® inlegzolen en sets zijn ontstaan en ontwikkeld na de invoering van DGUV 112-191. Met dit concept kunt u individuele inlegzolen leveren welke voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheidsschoenen en hun certificering! Tot voor kort was het haast onmogelijk om uw klant te voorzien van een individuele ESD inlegzool welke ook nog aan alle wettelijke eisen voldeed. Met Secosol® bieden wij u de oplossing! Het concept omvat materialen voor alle manieren van zoolvervaardiging; handmatig, Cad-Cam en vacuümmodellen. Daardoor kunt u het concept eenvoudig in uw eigen werkwijze en praktijk invoeren en kunt u uw klant op het hoogste niveau en individueel bedienen. Ons productassortiment passen we voortdurend aan zodat het voor u mogelijk is om aan de wensen en eisen van uw klanten te voldoen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om workshops bij te wonen, waar we u zullen informeren over de laatste ontwikkelingen en andere wetenswaardigheden. Dit alles maakt het Secosol® inlegzolen concept heel veelzijdig maar ook het meest individuele concept dat op de markt verkrijgbaar is. Want : Gezond werken doe je met Secosol® !

Mathias Hartmann

Secosol is een merk van de Duitse orthopedische schoentechniek autoriteit: Matthias Hartmann. Als een van de meest toonaangevende bedrijven in de orthopedische sector, focust Hartmann zich op:

Gecertificeerde aanpassingen aan veiligheidsschoenen en inlegzolen volgens DGUV 112-191 (BGR 191);
Gepersonaliseerde schoen-, en inlegzolen aanpassingen voor verbeterde prestaties onder (top)atleten;
Orthopedische oplossingen bij handicaps en afwijkingen;
Bewegingsanalyses;
Verbanden en orthesen en compressie kousen;

Door een eigen Research en Development-afdeling welke op wetenschappelijk niveau samenwerkt met het Instituut voor Health Promotion and Research (IGFF), loopt Hartmann qua kennis en innovatie altijd voorop op het gebied van duurzame zorg richting de gebruikers van onder andere Secosol. Eigen productie en productcontrole garandeert hoogwaardige kwaliteit voor al de producten van Hartmann.