Secosol®

Voor orthopedie en podo praktijken

Het flexibele inlegzoolsysteem voor veiligheidsschoenen

Zoekt u een zeer flexibel inlegzoolsysteem voor veiligheidsschoenen, om uw klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen? Een systeem dat voor bijna alle veiligheidsschoenen is gecertificeerd, zodat u maar één systeem voor alle modellen en al uw klanten nodig heeft? Dan is het Secosol®-inlegzoolsysteem ideaal voor u.

Ongeacht uw fabricageproces kunt u Secosol®-inlegzolen als bouwset, freesblok of vacuümvormstuk ontvangen, en daarmee altijd voldoen aan de eisen van de DGUV.

Gefreesde Secosol®-inlegzolen

Ons hoogwaardige Secosol®-inlegzoolsysteem is gecertificeerd voor meer dan 2.000 veiligheidsschoenen van meer dan 50 fabrikanten volgens DGUV 112-191 en is daarmee het meest uitgebreide en individuele leveringsconcept op de markt.

Meer info

Secosol® CAD-vormstukken

Naast onze gefreesde inlegzolen en vacuümvormstukken bieden wij u ook een breed scala aan freesvormstukken voor uw CAD/CAM-systeem.

Meer info

Secosol®-vacuümvormstukken

Levert u conventioneel aan uw klanten met gips of leesten? Dan zijn onze Secosol®-vacuümvormstukken ideaal voor u!

Meer info

Secosol® Podo Kit

Meer info

Advertentiemateriaal

Een vertrouwde en goede samenwerking met onze klanten is voor ons bijzonder belangrijk. Wij ondersteunen u graag bij uw verkoopactiviteiten en bieden u uitgebreid advertentiemateriaal.

Bekijk het advertentiemateriaal