Secosol®
Het gecertificeerde inlegzolenprogramma voor veiligheidsschoenen

Secosol® voor orthopedie en podo praktijken

Met Secosol kunt u inlegzolen op maat maken voor het gebruik in alle merken gecertificeerde veiligheidsschoenen. Zonder dat dit in strijd is met de veiligheidseisen en de certificering. Tot op heden was deze aanpassing aan veiligheidsschoenen niet mogelijk. ‘Nee’ verkopen aan deze grote doelgroep hoeft niet meer.

Secosol® een flexibel concept

Veiligheidsschoenen en inlegzolen dienen naast het bieden van het beste en hoogste draagcomfort ook te voldoen aan allerlei eisen. Dit innovatieve concept is speciaal ontwikkeld voor gecertificeerde veiligheidsschoenen. Secosol is het resultaat van een samenwerking met test- en ontwikkelingsinstituten en met experts uit de persoonlijke veiligheidsbranche.

Secosol® in uw praktijk

Het concept is geschikt voor alle manieren van zoolvervaardiging; handmatig, Cad-Cam en vacuüm modellen. Het is daarmee eenvoudig in uw eigen werkwijze en praktijk in te voeren. U kunt elke klant op het hoogste niveau bedienen.
Ons productassortiment passen we voortdurend aan naar de wensen en eisen van uw klanten.
Met de modernste diagnosemogelijkheden en machines produceren wij sets waarmee u een individuele ESD inlegzool voor de veiligheidsschoenen van uw klant kunt maken. Hierbij heeft u alle mogelijke opties in hardheid, schokdemping en afdek. Elke combinatie, mits op de juiste manier volgens de richtlijnen vervaardigd, voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. U bent dus gewaarborgd.
Dit alles maakt Secosol heel veelzijdig en het meest individuele concept voor de veiligheidsschoen dat op de markt verkrijgbaar is.