Secosol®

De steunzolen voor veiligheidsschoenen

Maak de werkdag gemakkelijker met inlegzolen voor veiligheidsschoenen

Steunzolen voor veiligheidsschoenen moeten aan een groot aantal eisen voldoen om de voet in de schoen te beschermen en tegelijkertijd het grootst mogelijke comfort te bieden. Om deze reden mogen in veiligheidsschoenen alleen gecertificeerde inlegzolen zoals Secosol® worden gedragen.

Het Secosol®-inlegzoolsysteem maakt zowel individuele orthopedische zorg mogelijk voor werknemers met ernstige voetafwijkingen zoals knikvoeten, platvoeten, holvoeten of een hielspoor, en met Secosol Complete + snelle zorg voor werknemers met slechts milde tot matige voetproblemen.

Voetafwijkingen oorzaak van pijn

Het meest belaste deel van ons lichaam zijn de voeten. Stap voor stap dragen ze uw hele lichaamsgewicht en ze worden door zwaar tillen, langdurig staan of lopen op de werkplek extra belast. Overgewicht verhoogt deze belasting.

Bijna de helft van werknemers heeft momenteel voetafwijkingen en daaruit resulterende veranderingen in het spier- en skeletgebied, zodat de voeten permanent verkeerd worden belast. Ze zijn de oorzaak van pijn in de voeten of het gehele bewegingsapparaat in de vorm van knie-, heup- of rugpijn.

Secosol - gecertificeerd voor meer dan 2.000 schoenmodellen

Onze steunzolen voor veiligheidsschoenen - Secosol® compenseren voor de verkeerde belasting van uw voeten en vermijden zo belastingspijn, ook op lange werkdagen. Gecertificeerd en typegekeurd voor meer dan 2.000 schoenmodellen van meer dan 50 fabrikanten, er is een Secosol® voor bijna elke veiligheidsschoen!

Kijk maar eens, ook voor uw veiligheidsschoen is er een Secosol®!

Klik hier voor de Shoefinder

Secosol®-inlegzolen voor veiligheidsschoenen – voor ieder een model

Samen met test- en onderzoeksinstituten, universiteiten en experts op het gebied van arbeidsveiligheid ontwikkelen we al meer dan 13 jaar technologieën en leveringsconcepten om pijnvrij lopen en staan tijdens dagelijkse werkzaamheden mogelijk te maken en gevolgschade aan het bewegingsapparaat te voorkomen. Het resultaat van deze samenwerking zijn onze inlegzolen voor veiligheidsschoenen - Secosol®, die worden gekenmerkt door het hoogste niveau van veiligheid, kwaliteit en comfort.

  • zijn door het test- en onderzoeksinstituut Pirmasens eV (PFI) en door TÜV Rheinland gecertificeerd en typegekeurd voor meer dan 2.000 schoenmodellen van meer dan 50 fabrikanten en daardoor vrijwel overal inzetbaar.
  • voldoen aan de vereisten van de "Regels van de brancheorganisatie voor veiligheid en gezondheid (PBM) op het werk" (DGUV regel 112-191) en
  • zijn vanzelfsprekend geschikt voor ESD en voldoen aan de Ö-Norm-vereisten.

Door het gebruik van de nieuwste materialen en innovatieve fabricagetechnieken slagen we erin de productkwaliteit telkens iets beter te maken. Zodat Secosol® het meest gebruikte inlegzoolsysteem voor veiligheidsschoenen in Europa is.

Kijk maar eens, ook voor uw veiligheidsschoen bestaat er een Secosol®!

Lees meer over de productie van de inlegzool

Secosol® - Shoefinder

Bekijk hier of u veiligheidsschoenen al gecertificeerd zijn voor Secosol®

Klik hier voor de Secosol® - Shoefinder