Secosol®-advertentiemateriaal

Verhoog uw verkoopsucces met Secosol®!

MySecosol

Ontwerp uw eigen Secosol®-inlegzool!

Samen met ons kunt u uw expertise bij uw klanten onderstrepen en met MySecosol uw eigen Secosol®-inlegzool creëren.
Hiervoor bieden wij u twee mogelijkheden:

  • Promoot uw bedrijf met een gepersonaliseerde textielafdekking of
  • ontwikkel zelfs uw eigen inlegzool-topografie.

Eigen inlegzoolontwerp

Met MySecosol heeft u de mogelijkheid om de Secosol®-inlegzool voor uw bedrijf te personaliseren. Promoot uw bedrijf met een geïndividualiseerde textielafdekking en toon uw klanten uw bijzondere expertise in inlegzolen voor werk- en veiligheidsschoenen.

Plaats uw bedrijfslogo op het hielgedeelte van de hoes! Dat kan al vanaf een kleine afnamegrootte van slechts 250 paar.

Wilt u graag een volledig individueel ontworpen afdekking om uw bedrijfsprofiel verder te benadrukken en u onderscheidend te maken van de concurrentie? Onze marketingafdeling werkt graag een individuele layout en aanbieding voor u uit.

Eigen inlegzool-vorm:

Binnen ons Secosol®-inlegzoolsysteem is het niet alleen mogelijk om het ontwerp voor uw bedrijf aan te passen, maar ook de topografie van de inlegzool.

Dit betekent, dat als u in onze inlegzoolcatalogus niet de juiste correctievariant kunt vinden die bij uw filosofie past, wij graag uw bestaande inlegzool voor u digitaliseren.

De gedigitaliseerde modellen worden exclusief voor u uitgefreesd bij elk van uw bestellingen. Vanzelfsprekend verzekeren wij u dat de gegevens niet aan derden worden doorgegeven en niet door ons worden gebruikt!

Gedetailleerde informatie over het proces vindt u hier: (te linken naar het proces)

Is uw interesse gewekt? Dan kijken we uit naar uw telefoontje!
Klantenservice: +31 (0)416 66 99 77

SECOSOL®-advertentiemateriaal

Een vertrouwde en goede samenwerking met onze klanten is voor ons bijzonder belangrijk. Wij ondersteunen u graag bij uw verkoopactiviteiten en bieden u uitgebreid advertentiemateriaal.