Secosol® Complete +

Gecertificeerde inlegzolen voor veiligheidsschoenen

aangenaam klimaat

lucht circulatie

geeft energie terug

antistatisch

schokabsorberend

Inlegzolen voor veiligheidsschoenen om mee te nemen

Secosol® Complete + is een ongecompliceerde oplossing voor iedereen met slechts milde tot matige voetproblemen, die simpelweg zonder lang wachten aangepaste gecertificeerde inlegzolen voor veiligheidsschoenen willen kopen.

Met hulp van een voetscan bepaalt onze Secosol®-speciaalzaak de inlegzoolvariant laag, midden of hoog die past bij uw voetpositie. Dan hoeft u alleen nog maar de juiste maat te kiezen om van de voordelen van onze Secosol® Complete + te kunnen profiteren. Want...

Secosol® Complete+ …

 • vermindert belastingspijn door het geïntegreerde anatomische voetbed

 • vermindert schokkrachten dankzij de geïntegreerde schokdemper

 • ontlast de voorvoet dankzij het geïntegreerde kussentje

 • zorgt voor een aangenaam klimaat in de schoen

 • zorgt voor een optimale houding en verbetert de lichaamshouding

 • vermindert knie- en rugklachten

 • voorkomt vroegtijdige vermoeidheid

 • verhoogt de prestaties

 • garandeert veiligheid in de schoen, want het systeem is typegekeurd volgens DGUV 112-191 voor meer dan 2.000 veiligheids- en werkschoenen en voldoet aan de ÖNorm

 • is antistatisch en ESD-geschikt

 • Made in EU

Deze merken zijn Secosol® gecertificeerd

Het geheim voor betere prestaties

Hinderen vroegtijdige vermoeidheid en verminderde prestaties uw dagelijkse werkzaamheden? En heeft u knie- en rugklachten na een zware werkdag?

Dan is het tijd voor Secosol® Complete +, het nieuwe drietraps-inlegzoolsysteem voor veiligheidsschoenen. Het beschermt tegen overmatige belasting bij milde tot matige voetproblemen, geeft vermoeide voeten energie en biedt u het hoogste niveau van comfort en veiligheid.

Vroegtijdige vermoeidheid en verminderde prestaties in het dagelijkse werk behoren met Secosol® Complete + tot het verleden.

Speciale eisen voor inlegzolen voor veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen en de daarin gedragen inlegzolen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen op de werkplek en er worden daarom bijzonder hoge eisen aan gesteld.

In veiligheidsschoenen mogen alleen volgens DGUV 112-191 gecertificeerde inlegzolen zoals Secosol® worden gedragen. Alleen zo wordt de voet in de schoen zo goed mogelijk beschermd, en de aansprakelijkheid bij een mogelijk ongeval op het werk niet verminderd.

Ons Secosol®-inlegzoolsysteem is gecertificeerd voor meer dan 2000 veiligheids- en werkschoenen. Kijk maar eens, uw favoriete model zit er zeker bij!

naar de Shoefinder

Is uw interesse gewekt?
Om u de grootst mogelijke veiligheid en service te bieden, selecteren wij onze Secosol®-speciaalzaken volgens strikte kwaliteitscriteria.
Maak direct een afspraak, kies de juiste inlegzool voor uw veiligheidsschoen en neem hem direct mee!

Secosol® PBM Leveranciers,
Bornholmstraat 92,
9723 AZ Groningen,

T : +31 (0)50 3165824,
info(at)armor.nu,
K.V.K 54000750,
BTW NL 851110447.B01